Het investeren in vastgoed is populairder dan ooit. Een goed moment om in te stappen. Zeker als je de lage hypotheekrente en de sterk groeiende huursector hierbij in ogenschouw neemt. Vastgoed kan niet ontbreken in een goed gespreide beleggingsportefeuille. ELLF is specialist in het financieren en beheren van vastgoed.

Vastgoed laten renderen

Gezien de uitgebreide kennis en expertise binnen onze organisatie op het gebied van makelaardij, financieringen en fiscale en juridische aspecten leveren wij meer dan alleen vastgoed. Wij assisteren bijvoorbeeld ook in aankoop-, renovatie- en beheertrajecten. Zo zorgen we ervoor dat je aankoop zo goed mogelijk rendeert.

Vastgoed voor expats

Wij zijn specialist op het gebied van Expats. Hiervoor is samen met betrokken partners een compleet businessplan geschreven. Vanaf het moment dat een expat in Nederland arriveert tot aan het huren van een geschikte woning tegen een gangbare prijs. Het complete traject staat vast in ons businessplan, zodat we voor deze doelgroep van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Groot netwerk van taxateurs

Via ons netwerk worden wij vaak getipt over interessante beleggingspanden. Nog voor de panden in de markt gezet worden, halen wij de krenten uit de pap. Dit komt niet alleen de snelheid, maar ook de koopprijs ten goede. Voor het commercieel vastgoed werken wij samen met die grote banken in Nederland. Wij werken nauw samen met taxateurs die het gehele traject mogen begeleiden. Profiteer van een professioneel netwerk met juristen, accountants, investeerders en makelaars. Ook het begeleiden van volledige renovaties ligt binnen de mogelijkheden.

Waar ligt onze kracht?

Wij beperken ons tot het financieel begeleiden van een select aantal professionals tot investeerders in vastgoed. Hiervoor zijn wij zeer betrouwbare samenwerkingen aangegaan met binnen- en buitenlandse banken voor onroerend goed financieringen. Dit biedt financieel slimme voordelen voor jou als investeerder.

Vastgoed in verschillende regio’s

Wij zijn veelal werkzaam in regio Zuid-Holland. Hieronder vallen vanzelfsprekend zeer interessante steden op het gebied van vastgoed.

Vragen over vastgoed voor privé, zakelijk of als expat? Bel ons gerust!  T. 015-3699620