Kan jij ook zo heerlijk wegdromen? Die fantastische auto, het prachtige huis in die prettige buurt, een luxe badkamer met regendouche of die uitbouw waar je al jarenlang naar uitkijkt. Mooie plannen, maar er is geld voor nodig. We kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

Beter wonen financiering

De Beter Wonen Financiering van Interbank kan dé oplossing bieden. De rente van deze persoonlijke lening is in veel gevallen fiscaal aftrekbaar. Je lening loopt tussen de 10 en 15 jaar, waarin je iedere maand een vast bedrag aflost. Aan het eind van de looptijd heb je alles terugbetaald. En intussen heb jij je droomhuis, je fantastische auto of die luxe badkamer. .

Lease constructie voor privé en zakelijk

Naast privé is het natuurlijk ook mogelijk om zakelijk jouw dromen na te jagen. ELLF financiert zowel persoonlijke als zakelijke kredieten. Stel je wilt je bedrijf of huis uitbreiden, dan kan het zijn dat je daar een flinke investering voor moet doen. Normaliter moest je dan een behoorlijke lening afsluiten. Dat kan nog steeds. Echter, kan je tegenwoordig ook het restbedrag leasen; een flexibele oplossing om te investeren. Met lease beschik je over het gewenste financiële bedrag zonder in een keer een grote uitgave te hoeven doen. Zo behoud je zelf de maximale financiële ruimte om te wonen of ondernemen.

Vragen over financieringen, kredieten of een persoonlijke lening? Bel ons gerust!
T. 015-3699620