De focus binnen ELLF is breder dan alleen hypotheken. Naast hypotheken beheersen wij ook de risico’s, het veiligstellen van een goed pensioen en het behalen van een hoog rendement op je vermogen. Ook als je plannen buiten de Nederlandse grenzen hebt kunnen wij deze stroomlijnen. Dit kunnen we voor je realiseren dankzij ons netwerk vol specialisten.

Financiële belangen

Als er behoefte bestaat aan fiscaal en juridische bijstand, regelen we dit via ons (interne) netwerk. Dit heeft als voordeel dat wij snel en effectief kunnen werken. Hierdoor kunnen we jouw financiële belangen zo goed mogelijk waarborgen. Bijkomend voordeel is dat je te maken hebt met slechts één aanspreekpunt.

Objectief advies voor hypotheken

Ellf werkt samen met alle banken in Nederland. Hierin zijn we onderscheidend. Wij kunnen hierdoor een totaalvergelijking maken en eerlijk en objectief advies geven. Zo werken we ook met alle verzekeraars en geldverstrekkers in Nederland samen. Door deze slimme samenwerking bieden wij hypotheken op maat. Een product bij de ene bank en de lening bij een andere bank. Zo zit je niet voor alles aan één bank vastzit. Alles met als doel om jou financiële voordelen en stabiliteit te bezorgen. Een uniek concept waar jij van profiteert.

De scherpste hypotheek

Zoals gezegd werken wij met alle banken en verzekeraars in Nederland samen, zodat we de scherpste hypotheek met het best bijpassende product uit de markt voor je leveren. Wij zijn je daarnaast graag van dienst met een reguliere woninghypotheek, het oversluiten van je bestaande hypotheek, rentemiddeling, ontslag, hoofdelijke aansprakelijkheid bij scheiding, hypotheken voor ondernemers, ZZP-ers en DGA's. Kortom: we ontzorgen je op betrokken, slimme en voordelige wijze op het gebied van hypotheken.

Diverse hypotheken

Tot slot kun je bij ons terecht voor hypotheken bestemd voor verhuurde woningen, een scheepshypotheek en hypotheken voor woonboten of woonarken. Er zijn zelfs mogelijkheden voor hypotheken van luchtvaartuigen zoals een vliegtuig of helikopter.

Vragen over een hyptheek op maat? Bel ons gerust!  T. 015-3699620