Het is en blijft een cliché, maar de aankoop van een nieuwe woning is niet niks, dat begrijpen wij maar al te goed. Er zijn woningen genoeg maar welke woning is geschikt en past bij jouw/jullie wensen? Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Wij helpen je graag en zijn er van overtuigd dat het je uiteindelijk geld oplevert.

Wat komt er zoal kijken bij de aankoop van een woning?

  • De kwaliteit van de woning
  • Hoe gaat het met de koopakte?
  • Is er achterstallig onderhoud?
  • In wat voor buurt ligt de woning?
  • Betaal ik de juiste prijs voor de woning?
  • Eventuele gebreken van de woning?
  • Mogelijke ontwikkelingen in de toekomst?
  • De financiële positie van de VvE?

Aankoop van een woning

Dit is slechts een greep uit belangrijke aspecten die bij de aankoop van een woning komen kijken. Daarnaast heb je als koper te maken met emotionele binding van een woning. En misschien ziet je mogelijke partner de woning weer op een heel andere manier. Wij zorgen er ten alle tijden voor dat het huis objectief bekeken wordt. We maken het niet mooier dan het is. Wat is de woning waard en wat krijg ik er voor terug?

Hypotheken na aankoop woning

Na de aankoop van jou/jullie woning helpen we met een geschikte hypotheek. We weten namelijk met wie we te maken hebben, de status van de woning en jullie persoonlijke situatie. Hierdoor is voor ons duidelijk wat er exact nodig is voor het opmaken en afbetalen van de juiste hypotheek. Door het kennen van de woning en jou/jullie situatie wordt het een hypotheek op maat.

In de schoolbanken

Jaarlijks zitten wij in de schoolbanken als erkend aankoopmakelaar. Dit doen we om onze kennis up to date te houden. De trainingen zorgen ervoor dat wij kennis en kunde hebben en op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in ons vakgebied. Tezamen met onze oprechte betrokkenheid, aandacht voor de klant en expertise proberen we voor jou een meerwaarde te zijn. Doe er je voordeel mee!

Vragen over de aankoop van jouw/jullie nieuwe woning? Bel ons gerust!  T. 015-3699620