Vakkundig, snel en secuur

Ellf heeft mij geholpen bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek met een verbouwingsbudget.

Snel vertrouwde ik de organisatie dat zij met het voor ons beste advies kwamen. Persoonlijk aandacht met een beetje humor.

Absoluut een aanrader.

5-8-2021 Philippe, Pijnacker

Professional, complete and top service!

Floris does a fantastic job finding the right fit for your mortgage and mortgage-related product needs. Things we thought might never be possible actually are when it is properly researched and explained by the knowledgable Floris. Not only is Floris an expert in the mortgage business but he is also a fun and kind person to do business with, which really made the entire experience quite pleasurable! I would recommend Floris to anyone I know! Of course, Floris is working primarily in Dutch but he is also very sufficient in English and therefore is an excellent person for other Ex-Pats to work with.

26-7-2021 Sue, Pijnacker

Uitstekend

Onze ervaring met Floris als hypotheekadviseur was heel erg goed.

Hij heeft ons in het hectische process constant bijgestaan. En is ook door het, vuur voor ons gegaan. Aangezien sommige partijen niet altijd mee wouden, werken.

26-7-2021 Merlin, Pijnacker

Prima persoonlijke dienstverlening

Ellf diensten heeft ons goed begeleid in het oversluiten van onze hypotheek. Hiervoor kwam de adviseur enkele malen bij ons thuis, waardoor er voldoende tijd en ruimte was voor vragen en uitleg voor deze lastige materie.

5-3-2021 Marise, Delft

Vakbekwaam en professionele dienstverlening!

ELLF is een ontzettend goede en betrouwbare partner, staat altijd voor ons klaar en is altijd bereikbaar! Al sinds ons eerste huis met ELLF in zee, en nog geen minuut spijt van! Waar andere mensen aan het tobben zijn met hypotheken en verzekeringen, kan ik altijd zeggen... tja... bij ons wordt het allemaal goed geregeld... en zo is het... alles wordt uit handen genomen en gewoon “geregeld” zonder gezeur!! Gewoon helemaal top!

5-2-2021 Erik, Woudrichem

Topper

Altijd actief meedenkend en zeer vlotte opvolg acties. Geen pad is te lastig om te bewandelen en Floris vind altijd wel een voor de klant passende oplossing.

3-2-2021 Kevin, Zoetermeer

hij krijgt dingen voor elkaar wat een ander niet gelukt is!

Na een goed gesprek over wat wij zouden willen is floris voor ons aan het werk gegaan. Het was niet makkelijk doordat een ander er een zooi Van had gemaakt maar wij zijn blij dat hij het goed heeft kunnen regelen en hebben inmiddels met dank aan floris een mooie aanbouw staan.

3-2-2021 m.m., Pijnacker

Betrouwbaar, snel, accuraat.

Zeer goede ervaring, snel, betrouwbaar en goede communicatie en afstemming.

3-2-2021 Els, Zoetermeer

De laatste jaren steun en toeverlaat.

Elff diensten is altijd meedenkend, in wat voor opzicht dan ook, vooral de laatste paar jaren heb ik erg veel aan deze gehad.
Zakelijk en privé kan ik altijd aankloppen.
Elff diensten zoekt altijd naar de beste oplossing om ons zo goed mogelijk van dienst te zijn en wil zeker iedereen die opzoek is naar een verzekering of hypotheek Elff diensten aanraden.
Floris bedankt voor alle goeie zorgen de afgelopen jaren !! Fijne dagen en vooral een gezond 2021

22-12-2020 Pauline, Pijnacker

Goed bereikbaar en ontzorgt

Het is prettig dat je kan zeggen wat je goed/minder goed vind. We zoeken altijd naar een oplossing. Vertrouwen is groot, dus ik zal ook minder de kleine letters lezen (wat ik natuurlijk wel moet doen), maar advies is prettig.

19-11-2020 Christa Zaitout-Beumer, Koudekerk aan den Rijn