Voortreffelijke ondersteuning in een hypotheektraject met kuilen en hobbels

Mijn vrouw en ik gingen uit elkaar en ik had haast om een ander huis te vinden. In het hypotheektraject liep ik tegen verschillende vragen van de hypotheekverstrekker aan zoals onder meer "Waar is de zekerheid van de uitkoopsom van het oude huis?", "De bijdrage aan de VVE is te laag en is de VVE wel voldoende gekapitaliseerd?" enz. Floris heeft snel, doortastend en accuraat alle obstakels opgelost. Zonder hem zou het feest van mijn nieuwe huis niet zijn doorgegaan! Jan

22-11-2022 Jan Berkenbosch, Zuidhorn

Ellf Diensten reageert altijd en koppelt terug

Wanneer ik met een vraag zit kan ik Ellf Diensten altijd bellen of mailen en ik krijg, als het mogelijk is meteen een antwoord.

Verder denkt Ellf Diensten goed mee en geeft duidelijk adviezen.

9-9-2022 Monique Bacas, Rijswijk

Deskundigheid en betrokkenheid

Dankzij de uitstekende adviezen en de hulp bij het regelen van mijn financiële zaken, is mijn leefsituatie een stuk rooskleuriger!

7-9-2022 Anita, Zoetermeer

Betrouwbaar, staat altijd klaar en heeft veel kennis in huis.

Op de dag dat ik Floris benaderde vroeg ik hem: "Kun je mij helpen met een complexe uitdaging?". In een persoonlijk moeilijke situatie met een scheiding, meerdere woningen en de aankoop van een nieuwe woning heeft Floris mij geholpen om tot een passende oplossing te komen.

Ook al was het een ingewikkeld traject, Floris heeft mij op de juiste momenten geholpen, gerustgesteld wanneer nodig en zijn expertise en netwerk gebruikt.

15-10-2021 Sander, 's-Gravenhage

Vakkundig, snel en secuur

Ellf heeft mij geholpen bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek met een verbouwingsbudget.

Snel vertrouwde ik de organisatie dat zij met het voor ons beste advies kwamen. Persoonlijk aandacht met een beetje humor.

Absoluut een aanrader.

5-8-2021 Philippe, Pijnacker

Professional, complete and top service!

Floris does a fantastic job finding the right fit for your mortgage and mortgage-related product needs. Things we thought might never be possible actually are when it is properly researched and explained by the knowledgable Floris. Not only is Floris an expert in the mortgage business but he is also a fun and kind person to do business with, which really made the entire experience quite pleasurable! I would recommend Floris to anyone I know! Of course, Floris is working primarily in Dutch but he is also very sufficient in English and therefore is an excellent person for other Ex-Pats to work with.

26-7-2021 Sue, Pijnacker

Uitstekend

Onze ervaring met Floris als hypotheekadviseur was heel erg goed.

Hij heeft ons in het hectische process constant bijgestaan. En is ook door het, vuur voor ons gegaan. Aangezien sommige partijen niet altijd mee wouden, werken.

26-7-2021 Merlin, Pijnacker

Prima persoonlijke dienstverlening

Ellf diensten heeft ons goed begeleid in het oversluiten van onze hypotheek. Hiervoor kwam de adviseur enkele malen bij ons thuis, waardoor er voldoende tijd en ruimte was voor vragen en uitleg voor deze lastige materie.

5-3-2021 Marise, Delft

Vakbekwaam en professionele dienstverlening!

ELLF is een ontzettend goede en betrouwbare partner, staat altijd voor ons klaar en is altijd bereikbaar! Al sinds ons eerste huis met ELLF in zee, en nog geen minuut spijt van! Waar andere mensen aan het tobben zijn met hypotheken en verzekeringen, kan ik altijd zeggen... tja... bij ons wordt het allemaal goed geregeld... en zo is het... alles wordt uit handen genomen en gewoon “geregeld” zonder gezeur!! Gewoon helemaal top!

5-2-2021 Erik, Woudrichem

Topper

Altijd actief meedenkend en zeer vlotte opvolg acties. Geen pad is te lastig om te bewandelen en Floris vind altijd wel een voor de klant passende oplossing.

3-2-2021 Kevin, Zoetermeer